Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 | 14:04

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ

Κύπρου: “Οι στρατευμένοι να μη λησμονούν ότι η πατρίδα μας παραμένει ημικατεχόμενη λόγω της βάρβαρης τουρκικής εισβολής”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη δέχτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς αφού έλαβε τις εγκάρδιες ευχές του Αρχιεπισκόπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει με αυτόν σκέψεις και προβληματισμούς παρακολουθώντας την επικαιρότητα στην Κύπρο και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τον Αρχηγό και όλα τα μέλη της Εθνικής Φρουράς και ευχήθηκε καλή στρατιωτική θητεία στους νέους που αυτές τις ημέρες κατατάσσονται στην Εθνική Φρουρά.

Ευχήθηκε δε να έχουν όλοι οι στρατευμένοι υγεία και θάρρος στο επιτελούμενο αμυντικό έργο και να μη λησμονούν ότι η πατρίδα μας για 48 έτη παραμένει ημικατεχόμενη λόγω της βάρβαρης τουρκικής εισβολής τον Ιούλιο του 1974.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς ωστόσο προσέφερε στο Μακαριώτατο ένα βιβλίο λεύκωμα με αναφορά στη Λάρισα και τις καταστροφές σ’ αυτή κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ