Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 12:05

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κύπρος: “Πήγε να κλέψει εκκλησία και βρέθηκε χτυπημένος στο νοσοκομείο”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στο χωριό Άγιος Αμβρόσιος της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με το cyprustimes ένας νεαρός άνδρας εισήλθε εντός της εκκλησίας από μικρό παράθυρο το οποίο άνοιξε χρησιμοποιώντας φυσική βία με σκοπό να ανοίξει και να κλέψει το παγκάρι.

Για «κακή» του τύχη ο 25χρονος διαπίστωσε ότι εντός της εκκλησίας βρίσκονταν δύο μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής με αποτέλεσμα να επιχειρήσει να διαφύγει. Ωστόσο, στην προσπάθεια του να τραπεί σε φυγή γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος χτυπώντας το κεφάλι του σε παρακείμενο σκάμνο.

Αμεσα τα δύο μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής τον ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν τις αρχές που έσπευσε στο σημείο. Ο νεαρός μάλιστα φαίνεται να παραδέχθηκε προφορικά στους αστυνομικούς την διάρρηξη της εκκλησίας αλλά όχι την πρόθεσή του να κλέψει.

Σε γραπτή κατάθεση ωστόσο ανέφερε ότι σε άλλες δύο περιπτώσεις εισήλθε εντός της εκκλησίας με τον ίδιο τρόπο πριν λίγες μέρες χωρίς όμως να κλέψει οτιδήποτε.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εξετάστηκε για το τραύμα στο κεφάλι και παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής χρηματικού ποσού των χιλίων τετρακοσίων ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ