Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 | 22:04

ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

Κύπρος: Ηγουμένη κλείδωσε έξω τις μοναχές της μονής – Δεν με υπολογίζουν λέει ο μητροπολίτης Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Aναστάτωση επικρατεί στο γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου της Κύπρου όπου η ηγουμένη του μοναστηριού κλείδωσε έξω τις μοναχές ενώ φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνεται ούτε στις εκκλήσεις του μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο “Σίγμα” ο μητροπολίτης Λεμεσού, «είναι απαράδεκτη αυτή η κατάσταση αλλά δυστυχώς η ηγουμένη της μονής αρνείται να ανοίξει την πόρτα να εισέλθουν οι μοναχές μέσα. Προσπάθησα επανειλημμένα να επικοινωνήσω. Δεν μου απαντούν τα τηλέφωνα και τα γραπτά μηνύματα ενώ σε επιστολή μου απάντησαν άλλα των άλλων. Δεν με λαμβάνουν υπόψη έχω και εγώ μεγάλη δυσκολία», τόνισε ο Πανιερώτατος.

Μάλιστα, μια από τις μοναχές που βρίσκεται εκτός της μονής ανέφερε ότι άλλαξαν τις κλειδαριές στις πόρτες ενώ κατήγγειλε ότι δεν τους έδιναν φαγητό. Ωστόσο, μια άλλη μοναχή αρκέστηκε να αναφέρει ότι η ηγουμένη κάνει ότι θέλει.

Υπενθυμίζεται, ότι η μοναχή Καλλίστη μετέβη και χθες στο μοναστήρι με την αστυνομία αλλά και πάλι δεν της άνοιξαν. Οι μοναχές παράλληλα καταγγέλλουν εξευτελιστικές συμπεριφορές σε βάρος τους. 

Η θέση του μητροπολίτη Αθανάσιου για τα όσα συμβαίνουν στο μοναστήρι 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ