Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος στο Κέντρο Υγείας Λατσιών. Ο ίδιος έφτασε στο κέντρο γύρω στις 10 αφού ο εμβολιασμός του είχε προγραμματιστεί για τις 10:30 και έλαβε το εμβόλιο υπό την παρουσία του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Μετά τον εμβολιασμό του ο Αρχιεπίσκοπος προέβη σε δηλώσεις τονίζοντας ότι με την εφεύρεση αυτή του εμβολίου θα έχουμε ασφάλεια ωστόσο τα μέτρα πρέπει να τηρούνται. Τέλος διευκρίνισε ότι δεν πιστεύει ότι κανείς κόλλησε τον ιό μέσα από την εκκλησία αφού τηρούνται όλα τα μέτρα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιστήμονες που εφεύραν αυτό το εμβόλιο που θα βοηθήσει τον κόσμο να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι μαζί με τις άλλες ασθένειες, θα ζήσουμε και με αυτή την ασθένεια. Θα έχουμε μια ασφάλεια με αυτό το εμβόλιο που εφήυραν. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να τηρούμε τα μέτρα, απο την πρώτη στιγμή είπα στην κυβέρνηση ότι πρέπει να είμαστε αυστηροί και είπαμε και στους ιερείς μας ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον. Πιστεύω ότι δεν κόλλησε κανένας μέσα στην εκκλησια γιατί από την πρώτη στιγμή εφαρμόζουμε τα μέτρα και δεν κάθεται ο ένας κοντά στον άλλο».

Πηγή: reporter.com.cy

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: