Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 | 11:16

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΗΜΤΣΑ

Κρήτης: Το έργο της «Αποστολής» τιμά την Εκκλησία

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο γενικός διευθυντής του φιλανθρωπικού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας. 

Κατά την συνάντηση ο γενικός διευθυντής είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Σεβασμιώτατο το επιτελούμενο έργο σε διαφόρους τομείς δράσεως επισημαίνοντας πως «η «Αποστολή» είναι στη διάθεση της Εκκλησίας της Κρήτης ώστε με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει συσσωρεύσει να συνδράμει αποτελεσματικά στο έργο της Κρητικής Εκκλησίας επ’ αγαθώ όλων όσοι έχουν ανάγκη από αρωγή και στήριξη στις τρέχουσες δυσχερείς συνθήκες».

Η «Αποστολή» υλοποιεί ήδη προγράμματα ψυχικής υγείας στην Κρήτη (Κέντρα Ημέρας Ψυχικής Υγείας σε Ιεράπετρα και Νεάπολη Λασιθίου), ενώ μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη νέων προγραμμάτων και δράσεων σε τομείς ενδιαφέροντος για την τοπική εκκλησία και κοινωνία.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, εξέφρασε τον θαυμασμό και την εκτίμησή του για το υλοποιούμενο πολυσχιδές έργο της «Αποστολής», το οποίο τιμά τη χριστιανική μαρτυρία και κοινωνική συνεισφορά της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην εποχή μας, αναδεικνύοντάς την πρωτοπόρο στην Ελλάδα.

Ευχαρίστησε θερμά την «Αποστολή» για την μέχρι σήμερα αρωγή της σε διάφορες περιπτώσεις ανάγκης, ενώ υπογράμμισε την ετοιμότητα της Εκκλησίας της Κρήτης να διερευνήσει τις προοπτικές συνεργασίας φορέων της με την «Αποστολή» σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, χρησιμοποιώντας την πολυετή και πολυεπίπεδη τεχνογνωσία και εμπειρία της τελευταίας τόσο στην υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων όσο και στην δημιουργία δομών κοινωνικής πρόνοιας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ