Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 | 6:49

Κορίνθου: Οι Επίσκοποι αφιερώνουμε χρόνο στο μάνατζμεντ και το μάρκετινγκ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Το νόημα του εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας, την συνέπειά μας στην ορθόδοξη πίστη, επεσήμανε στο χθεσινό του κήρυγμα ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.

Ο κ. Διονύσιος τόνισε ότι “η εορτή της Ορθοδοξίας στηρίζεται από διαχρονικά βιώματα, μαρτύρια, «ιδρώτες» και «αίματα» των Μαρτύρων και των Αγίων μας και από την ορθή Δόξα (πίστη) προς τον Αληθινό Θεό μας”, ενώ πρόσθεσε ότι “Η Ορθοδοξία δεν είναι «καλοπέραση» ούτε θέατρο, ούτε κοκορομαχίες, αλλά συνεχής αγώνας…κι οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στην Ορθόδοξη Πίστη μας, ασυμβίβαστοι, όχι φανατικοί ή φονταμενταλιστές”

Μάλιστα έκανε και αναφορά και στον κλήρο λέγοντας ότι “Ακόμη κι εμείς οι κληρικοί, ακόμη και οι Επίσκοποι, αφιερώνουμε χρόνο για το μάνατζμεντ, το μάρκετινγκ, τα διάφορα «έργα» και όλα τα συναφή, που ενώ υποθετικά μας ανακουφίζουν, μας προβάλλουν ως ικανούς, ουσιαστικά μας απομακρύνουν από τον Θεό μας.

Έκλεισε λέγοντας “ας αφήσουμε το ολοκληρωτικό κυνήγι των υλικών αγαθών και ας ξαναπλησιάσουμε τον Θεό, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από εμάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ