Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 | 13:37

ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΩΣ

Κόρινθος: Εξιχνιάστηκαν οι βανδαλισμοί στο νεκροταφείο Εξαμιλίων – Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση βεβήλωσης δεκάδων τάφων στο κοιμητήριο Εξαμιλίων του Δήμου Κορινθίων, η οποία έγινε γνωστή την περασμένη Πέμπτη όταν συγγενείς νεκρών που επισκέφθηκαν το νεκροταφείο αντίκρισαν δεκάδες τάφους να έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Για την υπόθεση αυτή την Παρασκευή το βράδυ στα Εξαμίλια Κορινθίας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο ανήλικους.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι ανήλικοι απογευματινές ώρες στις 20 Απριλίου στο χώρο του κοιμητηρίου στα Εξαμίλια Κορινθίας, προέβησαν σε εκτεταμένες φθορές σε δεκάδες τάφους.

Τέλος, για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ακόμη ένας 35χρονος ημεδαπός για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ