Τε, 12/06/24 | 23:53

ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΞΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

Κληρικοί Ρεθύμνου προς νέο τους ποιμενάρχη: “Θα είμαστε συνοδοιπόροι στη νέα σας αρχιερατεία”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με αισθήματα χαράς και συγκίνησης οι κληρικοί της μητρόπολης Ρεθύμνης άκουσαν το άγγελμα της εκλογής του νέου τους ποιμενάρχη.

Με συγχαρητήρια επιστολή που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο εκφράζει τις εγκάρδιες υιικές ευχές του προς το πρόσωπο του νέου μητροπολίτη Ρεθύμνης για την προαγωγή του, επισημαίνοντας παράλληλα πως αποτελεί το επιστέγασμα μιας πολυχρόνιας και καλλίκαρπης διακονίας στην εκκλησία του Χριστού.

Τον διαβεβαιώνει μάλιστα ότι θα είναι συνοδοιπόρος στη νέα του αρχιερατεία επ’ αγαθό της αγίας εκκλησίας και προς οικοδομή των μελών της.

Ακολουθεί ολόκληρη η συγχαρητήρια επιστολή του Ιερατικού Συνδέσμου

Σεβασμιώτατε Πάτερ και Δέσποτα,

Πληροφορηθέντες εκ της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης το άγγελμα της επάξιας εκλογής Σας, ως Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, σε διαδοχή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου του Β’, σπεύδουμε και Σάς εκφράζουμε εγκάρδιες υιικές ευχές για την προαγωγή σας, ἡ οποία αποτελεί το επιστέγασμα μιας πολυχρόνιας και καλλίκαρπης διακονίας στην Εκκλησία του Χριστού.

Σας διαβεβαιώνουμε πώς ὁ ιερός Κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα είναι συνοδοιπόρος στην αρχιερατεία Σας επ’ αγαθό της Αγίας μας Εκκλησίας και προς οικοδομή των μελών Αυτής.

Ὁ Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ἡ Κυρία Θεοτόκος, ὁ Άγιος Απόστολος Τίτος και πάντες οι ἐν Ρεθύμνη διαλάμψαντες Άγιοι να Σας ευλογούν και να Σας ενδυναμώνουν στην πορεία της ζωής Σας.

Έτη πολλά, ευλογημένα, πολύκαρπα και πανεφρόσυνα. Άξιος!

Με  σεβασμό και υιική αφοσίωση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου

Της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ