Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 | 5:41

Κλειστοί ναοί από αύριο σε Πάτρα, Χαλκίδα, Άγιο Νικόλαο, Θήρα και Μύκονο – Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μπαίνουν στο “κόκκινο”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Κλειστοί θα είναι οι ναοί από αύριο για τους πιστούς στις περιοχές της χώρας όπου επιβάλλεται ακόμα πιο σκληρό lockdown μέχρις τις 15 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι περιοχές αυτές είναι οι δήμοι Πατραίων, Χαλκιδαίων, Αγίου Νικολάου, Θήρας και Μυκόνου όπου ισχύουν μέτρα επιπλέον των κόκκινων περιοχών με αποτέλεσμα να κλείνουν εντελώς οι ναοί για τους πιστούς, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν στη θεία λειτουργία αλλά ούτε και να προσέλθουν στους ναούς για ατομική προσευχή παρά μόνο να παραστούν σε περίπτωση κηδείας.

Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μπαίνουν από αύριο στις “κόκκινες” περιοχές όπου εντός του ναού επιτρέπεται η παρουσία έως 9 πιστών. “Κόκκινες” είναι ακόμη μαζί με την Αττική και οι εξής περιοχές: δήμος Εορδαίας, δήμος Θηβαίων, δήμος Τανάγρας, δήμος Σπάρτης, δήμος Ζακύνθου, Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, δήμος Ρεθύμνης, δήμος Πύδνας-Κολινδρού, δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και δήμος Τεμπών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ