Κυ, 19/01/25 | 3:04

ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

ΚΙΛΚΙΣ: “Το τελευταίο αντίο στον Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μέσα σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης η νεκρώσιμη ακολουθία του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στον ιερό ναό αγίου Γεωργίου Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς.

Την ακολουθία τελέσαν ο μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος μίλησε για τη θυσία του νεαρού αξιωματικού και ο μητροπολίτης Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Στην τελετή παρέστησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας και πλήθος κόσμου. Ακολούθησε πομπή μέχρι τα κοιμητήρια του χωριού συνοδευόμενη από στρατιωτική μπάντα, ενώ τιμητικό άγημα απέδωσε τις οφειλόμενες τιμές.

Υπογραμμίζεται, ότι ο Ανθυποσμηναγός έχασε τη ζωή του επιτελώντας το καθήκον του και συγκεκριμένα επιχειρώντας μαζί με τον Υποσμηναγό Χρήστο Μουλά με το Canadair κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας, όπου το αεροπλάνο κατέπεσε και βρήκε φρικτό θάνατο.

Κείμενα από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ