Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 | 3:26

Η Κηφισιά πανηγύρισε τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Με την περίλαμπρη λιτάνευση μέσα στην πόλη, η Κηφισιά γιόρτασε τη μνήμη του πολιούχου και προστάτη της, Αγίου Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου.

Στον ιστορικό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς, τελέστηκε σήμερα το πρωί, τρισαρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Λαρίσης & Τυρνάβου Ιγνατίου, με συλλειτουργούς τους Μητρόπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομο και Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού Κύριλλο.

Συμμετείχε πλειάδα ιερέων της Μητροπόλεως, ενώ στα αναλόγια έψαλλαν οι χοροί του εορτάζοντος Πρωτοψάλτη κ. Δημήτρη Καλομοίρη και του Λαμπαδαρίου κ. Ευάγγελου Μπενά.

Ο κ. Κύριλλος ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για την συμμετοχή τους στην πανήγυρη και ευχήθηκε ο Άγιος Δημήτριος να τους φυλάττει στην Αρχιερατεία τους και να ποιμαίνουν την επαρχία τους, επ’ αγαθώ της Εκκλησίας. Ευχαρίστησε, επίσης, τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Θωμάκο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, την Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς, το Σώμα Προσκόπων και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης για την παραχώρηση τιμητικού αγήματος στην λιτανεία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ