Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 | 15:46

"Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ"

Κερκύρας: “Η σύγχρονη κοινωνία ανέχεται και προσπερνά τις ύβρεις και τις παραποιήσεις της πίστεώς μας”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

«Σήμερα οι άνθρωποι έχουμε πάθει σύγχυση στη ζωή μας επειδή έχουμε παραδοθεί στο θέλημα του κόσμου και του εαυτού μας», τόνισε απο την Κέρκυρα ο επιχώριος μητροπολίτης Νεκτάριος.

Από τον πανηγυρίζοντα ιστορικό ναό του αγίου Αντωνίου, όπου ο κ. Νεκτάριος το πρωί της Δευτέρας, προεξήρχε της θείας λειτουργίας ανέφερε πως, «σήμερα στη ζωή μας, μας οδηγούν οι άλλοι και ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τα σύγχρονα social media στο κοσμικό φρόνημα και στη σαρκολατρεία».

Ο ιεράρχης στη συνέχεια, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα ολισθήματα των επίσημων κρατικών αντιπροσώπων, λέγοντας πως, «καθυβρίζουν την σάρκωση του Υιού και Λόγου του Θεού και την Υπεραγία Θεοτόκο και η σύγχρονη κοινωνία, όχι μόνο τους ανέχεται, αλλά και προσπερνά τις ύβρεις και τις παραποιήσεις της πίστεώς μας», υπογράμμισε.

Όπως διευκρίνισε μάλιστα, ο Μέγας Αντώνιος ως ζηλωτής της πίστεως, «ποτέ δεν θα δεχόταν μέσα από την διάκριση την πίστη και την αγάπη στο Θεό, να υβρίζουν τα όσια και τα ιερά της πίστεώς μας», ενώ κλείνοντας απευθύνθηκε με νόημα στον παρευρισκόμενο βουλευτή, αφού ως κυβερνητικοί είναι εκείνοι, που έχουν την ευθύνη έναντι όλων αυτών, που συμβαίνουν στην πατρίδα μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ