Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 | 4:22

Καλαβρύτων για Θεοφάνεια: Ουδέν κακό δεν νιώθω πως έχω κάνει – Θα πληρώσω το πρόστιμο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

“Ουδέν κακό δεν νιώθω πως έχω κάνει”, δήλωσε σχετικά με την εισαγγελική παρέμβαση που είχε σαν αποτέλεσμα η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Αίγιο, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων περιέγραψε τη δική του οπτική για τα γεγονότα στο Αίγιο ανήμερα των Θεοφανείων, τονίζοντας πως δεν είχε ανακοινώσει σε κανέναν από πριν ότι πρόκειται να τελέσει τον καθαγιασμό των υδάτων στη θάλασσα αλλά και πως δεν μπορούσε να εμποδίσει όσους πιστούς θέλησαν να παραβρεθούν ή τους κολυμβητές που αποφάσισαν να βουτήξουν για τον Σταυρό.

Ο κ. Ιερώνυμος περιγράφει πως το λιμενικό παρακολουθούσε διακριτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής χωρίς να παρεμποδίσει κανέναν να συμμετάσχει και μόνο όταν αυτή ολοκληρώθηκε, προχώρησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων των δύο κολυμβητών καθώς και του μητροπολίτη ώστε να τους επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα των 300 και 1.500 ευρώ αντίστοιχα. “Ας έρθει, αν είναι να έρθει. Θα το πληρώσουμε”, σημείωσε στην εφημερίδα σχετικά με το πρόστιμο ο μητροπολίτης Ιερώνυμος, ενώ είναι έτοιμος να στείλει εξηγήσεις, εφόσον του ζητηθούν, και στην ΔΙΣ που πρόκειται να συνέλθει την Τρίτη.

Πηγή: pelop.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ