Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 | 13:46

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΡΑ

Καλαβρύτων: “Λέμε «Όχι» στη σφραγίδα που επικυρώνει ανώμαλα πράγματα και καταστάσεις”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

«Στις μέρες μας αναγνωρίζουμε γάμους που δεν έχουν καμία σχέση με το Ευαγγέλιο και την ορθόδοξη πίστη, αφού η διδασκαλία μας δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμος από την ιερά μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας όπου χοροστάτησε στις ιερές ακολουθίες για την εορτή των δύο Αρχαγγέλων.  

Στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ο ιεράρχης, σημείωσε πως, «λέμε “Όχι” στη σφραγίδα που επικυρώνει ανώμαλα πράγματα και καταστάσεις», διευκρινίζοντας συγχρόνως πως, «στην εποχή που ζούμε ό,τι είναι αφύσικο θεωρείται φυσιολογικό και όσα είναι φυσιολογικά τα θεωρούμε αφύσικα». 

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος υπογράμμισε μάλιστα πως, «στις μέρες μας απειλούμαστε να γίνουμε ακόμα χειρότεροι από τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Σήμερα, όχι μόνο υπάρχει απόλυτη αμαρτία και την ζούμε καθημερινά αλλά βάζουμε και σφραγίδα της αμαρτίας αυτής ζώντας στον εγωισμό και το μίσος», επεσήμανε.

Έκλεισε ωστόσο ευχόμενος, «ο Θεός να μην το επιτρέψει αυτό να συμβεί και να προσευχόμαστε στους αγίους και στον Τριαδικό Θεό».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ