Κυριακή 28 Μαΐου 2023 | 9:30

ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Καλαμπάκα: Δώδεκα χρόνια χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί η δωρεά του ασθενοφόρου της Μονής Βαρλαάμ προς το ΕΚΑΒ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Δώδεκα ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να παραλάβει το παράρτημα του ΕΚΑΒ Καλαμπάκας τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου τετρακίνητου ασθενοφόρου της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων.

Για να ξεπεραστεί μάλιστα η γραφειοκρατία μεσολάβησε η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κα Κατερίνα Παπακώστα, η οποία με στοχευμένες παρεμβάσεις και ενέργειες κατόρθωσε να ξεκολλήσει και να προχωρήσει τάχιστα την όλη διαδικασία, ώστε να μπορέσει επιτέλους το ασθενοφόρο να ενταχθεί στη δύναμη του ΕΚΑΒ και να χρησιμοποιηθεί από τους διασώστες προς όφελος των πολιτών.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής ωστόσο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον εξωτερικό χώρο της ιεράς μονής, παρουσία πολιτικών και τοπικών φορέων, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Σταγών κ. Θεόκλητος, παρουσία του ηγούμενου της μονής αρχιμανδρίτη Βενέδικτου.

Να σημειωθεί, ότι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε πολλά ορεινά χωριά της Καλαμπάκας τους χειμερινούς μήνες, καταστούσαν επιβεβλημένη την αγορά του συγκεκριμένου ασθενοφόρου, το οποίο κόστισε περίπου εβδομήντα χιλιάδες ευρώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ