Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 | 10:18

"ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝOI"

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο μητροπολίτης κάνει έκκληση στους πιστούς για τήρηση των μέτρων τα Θεοφάνεια

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Έκκληση προς τους πιστούς να τηρήσουν τα μέτρα κατά τον αυριανό εορτασμό των Θεοφανείων απηύθυνε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Πιο συγκεκριμένα, σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί, με τον Δήμαρχο της πόλης, κάλεσαν τους πιστούς να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω να τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής όπως ορίζονται από τους επιστήμονες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Μεσσηνίας και ζήτησε παράλληλα από τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς, «να μην προσέλθουν στην τελετή αγιασμού των υδάτων».

«Ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος για τη θέση του και για τη στάση του. Θα πρέπει να σεβαστούμε, το ότι μας επιτρέπουν να κάνουμε αυτή την τελετή και να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόστομος.

Ο ιεράρχης ωστόσο ανέφερε, ότι υπήρξε προβληματισμός, για το αν θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί η τελετή αγιασμού των υδάτων, όπως επεσήμανε όμως, «η απάντηση της Εκκλησίας ήταν ότι, μπορεί να πραγματοποιηθεί η τελετή, αρκεί να τηρηθούν τα μέτρα», κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ