Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 | 18:02

ΙΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας σε ενα καινοτόμο περιβαντολλογικό έργο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Tο Ιωνικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας επισκέπραγματοποίησαν σήμερα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Πατούλης και η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαϊδου.

Τόσο ο κ. Γεωργιάδης, όσο και ο κ. Πατούλης ενημερώθηκαν λεπτομερώς από τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ και την κατασκευαστική εταιρεία Intrakat για την εξέλιξη των εργασιών του Ιωνικού Κέντρου, καθώς επίσης για τον σχεδιασμό και το χρονοδιάγραμμα που απαιτούνται για την υλοποίησή του.

Ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εντατική πρόοδο των εργασιών και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην προσπάθεια για την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου, που θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή τόσο για τον Δήμο της Νέας Ιωνίας, όσο και για την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Το Ιωνικό Κέντρο αποτελεί μεγαλόπνοο όραμα του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ και θα περιλαμβάνει ένα σύγχρονο χώρο λατρείας, παιδείας, τέχνης, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, διαλόγου, ψυχαγωγίας, πολιτισμού, αφιερωμένος στις αλησμόνητες πατρίδες, με δωρεάν και ασφαλή πρόσβαση για κάθε πολίτη.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2022, έτος που συμπληρώνονται 100 ολόκληρα χρόνια από το μικρασιατικό ολοκαύτωμα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ