Με μια συναυλία γεμάτη τραγούδια από το παρόν και το παρελθόν το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έδειξε την έμπρακτη στήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο της μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ INFO Ι Οι Imam Baildi τραγουδούν για τα συσσίτια της μητρόπολης Νεαπόλεως

Χθες βράδυ ο αύλειος χώρος της Μονής Λαζαριστών στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης γέμισε από τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος Imam Baildi αλλά και από την αγάπη του για τους συνανθρώπους του. Η συναυλία είχε ελεύθερη είσοδο. Αντί εισιτηρίου, οι θεατές κλήθηκαν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα συσσίτια που οργανώνει η μητρόπολη Νεαπόλεως. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί πληθώρα τροφίμων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στα γεύματα που προσφέρει η μητρόπολη στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ INFO Ι Οι Imam Baildi τραγουδούν για τα συσσίτια της μητρόπολης Νεαπόλεως

Μέρος της συναυλίας παρακολούθησε ο οικείος μητροπολίτης κ. Βαρνάβας. Για τις δράσεις του Κέντρου Πολιτισμού μίλησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η Σοφία Καρεκλά έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ. Εργάζεται σε τηλεοπτικά κι έντυπα Μέσα, από το 2006.

Ετικέτες: