Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 6:34

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

ΗΛΕΙΑ: Ιερέας που νοσούσε με κορονοϊό, το έσκασε από το νοσοκομείο και πέθανε λίγες ώρες μετά

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τραγική κατάληξη είχε ένας 44χρονος ιερέας, αρνητής του κορονοϊού, από το χωριό της Βύλιζας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον ιό, ωστόσο αρνιόταν κατηγορηματικά να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive.gr, ο ιερέας ήταν αρνητής του κορονοϊού και αντιεμβολιαστής, ενώ αντιμετώπιζε αναπνευστικά και άλλα προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να επιδεινωθεί δραματικά.

Μεταφέρθηκε έτσι αρχικά στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου αρνήθηκε ωστόσο να παραμείνει για νοσηλεία, με αποτέλεσμα να το «σκάσει» και λίγες ώρες αργότερα να εντοπιστεί σε ημιθανή κατάσταση από το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου και κατέλεξε.

Με δήλωσή του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, επιβεβαίωσε ότι ο 44χρονος παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του, αρνήθηκε να νοσηλευτεί και έφυγε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ενώ λίγες ώρες αργότερα παρελήφθη σε άσχημη κατάσταση από το ΕΚΑΒ στον Πύργο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε.

Στη συνέχεια αναζητήθηκε άμεσα κλίνη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε ξανά στην Πάτρα. Δυστυχώς όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ