Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 | 5:21

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ιερώνυμος: Συμπάσχουμε όλοι μας με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ευχές για περαστικά και υγεία έφτασε για να μεταφέρει στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Ο κ. Ιερώνυμος σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Αρχιεπισκοπή στη Λευκωσία σημείωσε ότι μεταφέρει μαζί με τις ευχές και τη συμμετοχή των αρχιερέων και του λαού της Ελλάδας στην αγωνία του Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο κατά την επίσκεψη του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας στη Λευκωσία τον Ιούνιο το 2021.

«Με πολλή συγκίνηση σήμερα βρίσκομαι στην αγαπημένη μας τη μυροβόλο Κύπρο, με μία ευχή μέσα από την καρδιά μου αλλά και μέσα από την καρδιά όλων των αρχιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδας και του λαού μας, και ιδιαίτερα των μελών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, που συνεδριάζαμε μέχρι σήμερα και διακόψαμε επίτηδες για να έρθω εδώ να φέρω τις θερμές ευχές για περαστικά και υγεία του Μακαριώτατου Κύπρου και αγαπητού μας αδελφού», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Εξήρε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ως «μία προσωπικότητα η οποία προσέφερε πάρα πολλά, όχι μόνο στην Εκκλησία της Κύπρου και τον ελληνισμό της αλλά ήταν μία διακεκριμένη προσωπικότητα μέσα στον χώρο της Ορθοδοξίας».

«Συμπάσχουμε όλοι μας μαζί του και μεταφέρω τη συμμετοχή σε αυτή την αγωνία όλων των αρχιερέων και του λαού μας στον αγαπητό μας Αρχιεπίσκοπο, με την ευχή ο Θεός να του δώσει υγεία και να τον ενισχύσει στις δύσκολες ώρες του», κατέληξε ο κ. Ιερώνυμος.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ