Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 12:32

ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Ιερώνυμος: Στόχος μας η αγάπη στο συνάνθρωπο παραμένοντας μακριά από φανατισμούς και ακρότητες

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5, εξέφρασε την ευχή, «Μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους αγαπητούς μου αδελφούς και τα αγαπητά μου παιδιά χρόνια πολλά και ευλογημένα».

Όπως επεσήμανε ωστόσο, «ιδιαίτερα αυτή την ημέρα που αλλάζει ο χρόνος, που νέες προσδοκίες ανατέλλουν και δημιουργούνται στο μυαλό και στην καρδιά νέα όνειρα, νέες σκέψεις και προγράμματα, να προσγειωθούμε, να δούμε την πραγματικότητα και τις δυσκολίες και στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», σημείωσε.

Αναφερόμενος στην πανδημία που μας ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα, ο Μακαριώτατος υπογράμμισε, «να παρακαλέσουμε τον Θεό γρήγορα να τελειώσει η μεγάλη αυτή δοκιμασία της πανδημίας και να συνεχίσουμε το έργο μας μέσα σε έναν καλό αγώνα ζωής», κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ