Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 | 19:54

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Ιερώνυμος σε Κιέβου Επιφάνιο: “Έχετε την αμέριστη συμπαράσταση της Εκκλησίας της Ελλάδος”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Με τον μητροπολίτη Κιέβου Επιφάνιο επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος και του εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράσταση της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τον χειμαζόμενο ορθόδοξο λαό της Ουκρανίας. 

Ο μακαριώτατος επεσήμανε ιδιαίτερα ότι η παντοειδής στήριξη της αδελφής Εκκλησίας της Ουκρανίας απασχολεί ουσιαστικά την Εκκλησία της Ελλάδος για αυτό ήδη έχει αποσταλεί εγκύκλιο συνοδικό σημείωμα προς την ιερά αρχιεπισκοπή και τις ιερές μητροπόλεις, με το οποίο ζητείται η ενημέρωση περί της δυνατότητος αυτών να φιλοξενήσουν πρόσφυγες από την Ουκρανία και ιδιαιτέρως παιδιά και ασυνόδευτα ανήλικα.

Ολοκληρώνοντας ωστόσο την αδελφική αυτή επικοινωνία τους, ο κ. Ιερώνυμος διαβεβαίωσε τον κ. Επιφάνιο ότι ο ιερός κλήρος και ο ευσεβής λαός της Εκκλησίας της Ελλάδος, προσεύχονται αδιαλείπτως κατά την ευλογημένη αυτή περίοδο της μεγάλης τεσσαρακοστής ώστε άμεσα να επικρατήσει ειρήνη και οι Ορθόδοξοι λαοί της Ουκρανίας και της Ρωσίας και ολόκληρος ο κόσμος να εορτάσουν το άγιο Πάσχα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ