Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 11:11

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ιερώνυμος για Σαϊντού Καμαρά: Η πολιτεία να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο να διασφαλιστεί η παραμονή του στην Ελλάδα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο καλεί την Πολιτεία ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος ώστε να μην κινηθούν οι διαδικασίες απέλασης του μαθητή της Γ΄ Λυκείου Σαϊντού Καμαρά και να διασφαλιστεί η παραμονή του στην Ελλάδα.

Mε δήλωσή του ο κ. Ιερώνυμος τονίζει πως, “γνωρίζω προσωπικά τον μικρό μαθητή και από τις συναντήσεις του μαζί του είδα στα μάτια του τη λαχτάρα του να κάνει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του”, διευκρινίζοντας συγχρόνως πως είναι καθήκον μας ως Εκκλησία και ως Έλληνες, “να τον αγκαλιάσουμε και να φροντίσουμε να γίνει μέλος της κοινωνίας μας όπως άλλωστε έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν”.

Να σημειωθεί ότι ο μικρός Σαϊντού Καμαρά φιλοξενείται στον ξενώνα ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων “ΕΣΤΙΑ” του φιλανθρωπικού οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Μακαριώτατος επισκέπτεται συχνά τη συγκεκριμένη αλλά και τις υπόλοιπες δομές της Εκκλησίας που φιλοξενούν ανήλικους πρόσφυγες και ασυνόδευτα παιδιά και έχει την ευκαιρία να συνομιλεί μαζί τους και να διαπιστώνει από κοντά την πρόοδό τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ