ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: Χρήστος Μπόνης

Αληθινή αγωνίστρια της ζωής που δεν λύγισε μπροστά στις δυσκολίες χαρακτηρίζει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος την Φώφη Γεννηματά στην δήλωση του πριν από λίγο.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας τονίζει στην δήλωση του πως η εκλιπούσα πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρέδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας, γεναιότητας, δύναμης και ήθους.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

«Μία αληθινή αγωνίστρια της ζωής, μία γυναίκα που δεν λύγισε ποτέ μπροστά στις δυσκολίες, έχασε την μάχη με τον καρκίνο παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή και παραδίδοντας μαθήματα αξιοπρέπειας, γενναιότητας, δύναμης και ήθους.

Όπως άλλωστε και σε ολόκληρη την πολιτική της διαδρομή, που διένυσε, ταυτόχρονα, με ακλόνητη πίστη σε αρχές και αξίες και στις ιδέες της για μία πιο δίκαιη, ελεύθερη και ισότιμη κοινωνία.

Το αποτύπωμά της θα παραμείνει ανεξίτηλο στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να χαρίζει παρηγορία στους οικείους της.»

Ο Ανδρέας Λουδάρος έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην Αθήνα. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Εργάζεται ως εκκλησιαστικός συντάκτης από το 1999

Ετικέτες: