Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 | 7:20

Ι.Μ. Ηλείας: Απολύθηκαν δύο εργαζόμενοι του γηροκομείου μετά την άρνησή τους να εμβολιασθούν

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Το γεγονός πως απολύθηκαν δύο εργαζόμενοι του γηροκομείου της μητροπόλεως Ηλείας διότι αρνήθηκαν να εμβολιασθούν κατά της Covid-19 αποκάλυψε ο μητροπολίτης Γερμανός μιλώντας στο patrisnews.com.

“Ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος”, δήλωσε ο μητροπολίτης Ηλείας και ομολόγησε ότι οι εργαζόμενοι απολύθηκαν από το γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» στη Γαστούνη, “γιατί ενώ πήγε το κλιμάκιο να κάνει εμβόλιο αυτοί οι δύο εργαζόμενοι είπαν «εμείς δεν κάνουμε»”.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον μητροπολίτη, δόθηκε στους εργαζομένους διορία 15 ημερών είτε για να κάνουν το εμβόλιο είτε για να προσκομίσουν αποδεικτικό ιατρού πως δεν ενδείκνυται γι΄αυτούς ο εμβολιασμός, εκείνοι όμως επέμειναν στην άρνηση. “Δυστυχώς τους απολύσαμε για να μην κινδυνεύσει η υγεία των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων και των εργαζομένων”, υποστήριξε ο κ. Γερμανός.

Ο μητροπολίτης Ηλείας, στη συνέντευξή του στο patrisnews.com, εμφανίστηκε υπέρμαχος των μέτρων που ορίζουν οι Ειδικοί και η Κυβέρνηση. “Πρέπει όλοι να επιδεικνύουμε μεγάλη προσοχή και να ακούμε τους ειδικούς και τι μας λέει η κυβέρνησή μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως έχει εμβολιασθεί και ο ίδιος από νωρίς, καθώς βρίσκεται ήδη σε ηλικία 89 ετών. “Πήγα από τους πρώτους με ραντεβού στο Νοσοκομείο του Πύργου χωρίς τυμπανοκρουσίες και εμβολιάστηκα. Είμαι 89 ετών και έχω κάνει και τις δύο δόσεις”, ανέφερε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ