Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 14:01

H “Καλλικέλαδος Σάλπιγγα” ήχησε απόψε στην Αγία Τριάδα Πετρούπολης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μια γιορτινή μουσική εκδήλωση διοργάνωσε απόψε ο Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, με σκοπό την ενίσχυση του φιλόπτωχου ταμείου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του ναού, το πρόγραμμα της οποίας περιελάμβανε παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, βυζαντινούς αλλά και ευρωπαϊκούς χριστουγεννιάτικους ύμνους.

Το βυζαντινό κομμάτι της συναυλίας παρουσίασε η βυζαντινή χορωδία “Καλλικέλαδος Σάλπιγγα”, που έψαλλε ύμνους των Χριστουγέννων, υπό τη διεύθυνση του χοράρχου και Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής κ. Λεωνίδα Δούκα, Πρωτοψάλτου του Ι.Ν. Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ιλίου.

Το παρών στην εκδήλωση, που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την υποστήριξη 130 ανθρώπων του συσσιτίου της ενορίας, έδωσε ο Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κ. Θεόδωρος και οι εφημέριοι του ναού π. Γερμανός Γκίκας και π. Σπυρίδων Αργύρης.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο Πρωτοψάλτης κ. Λεωνίδας Δούκας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μητροπολίτη κ. Θεόδωρο, τους ιερείς του Ναού αλλά και την αγάπη του προς τους συνεργάτες του, που στελέχωσαν την χορωδία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ