Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου και Αγίας Μαρίνης, Μετόχιον της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, εις το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης πανηγύρισε λαμπρά την μνήμην του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού.

Εις τον Πανηγυρικόν Αρχιερατικόν Εσπερινόν, την Τρίτην 5 Δεκεμβρίου, χοροστάτησεν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευκαρπίας κ. Ιερόθεος, Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής, με την συμμετοχήν των Πανοσιολ. Αρχιμανδριτών π. Συλβέστρου Μπερμπέρη και π. Ιεροθέου Μαρκοπούλου, των Πρωτοπρεσβυτέρων π. Αποστόλου Μανωλούδη καί π. Γερασίμου Μπάλλα, του εφημερίου του Μετοχιακού Ναού Ιερομονάχου π. Μελετίου Μπουγά καί του Διακόνου π. Ευγενίου Καλαφάτη.

Μετά το πέρας του Εσπερινού προσεφέρθη εόρτιον δείπνον, εις το οποίο παρεκάθισεν όλο το εκκλησίασμα, εις την αίθουσα του Ναού.

Πηγή: Φως Φαναρίου

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: