Το πρωί της Κυριακής του Αντίπασχα, 15 Απριλίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, ιερούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αιγιών, εν πληθούση εκκλησία.

Προ της απολύσεως ο εφημέριος του Ι.Ν. π. Στέφανος Ταβουλάρης, εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου, προσέφερε ως ενθύμιο στον Σεβασμιώτατο ένα επιγονάτιο, ενώ εκπρόσωποι του χωριού προσέφεραν στο Σεβασμιώτατο ένα αρχιερατικό μπαστούνι, ως ενθύμιο, για την πρώτη τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό.

Στο συγκεκριμένο Ιερό Ναό είχε γίνει μια πρώτη ανεπίσημη υποδοχή του Μητροπολίτου Μάνης, την ημέρα της ενθρονίσεώς του, πριν φτάσει στην πόλη του Γυθείου, για την επίσημη τελετή.

ΠΗΓΗ: Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: