Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 | 21:06

H «Αποστολή» συνεχίζει να στηρίζει τις οικογένειες της Θράκης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Εταιρεία «Μασούτης» συνεχίζει να στηρίζει τις οικογένειες της ακριτικής περιοχής της Θράκης, που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα. Συγκεκριμένα για την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου διατίθεται βοήθεια σε 200 εμπερίστατες οικογένειες. Η διανομή των δεμάτων με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στις οικογένειες αυτές πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 1η του μηνός Ιουνίου ε.ε., στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα.

Ο οικείος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός σε δήλωσή του επισήμανε ότι· “Η Εκκλησία μας με την πνευματική καθοδήγηση και την έμπρακτη συμπαράσταση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, βρίσκεται πάντοτε κοντά στον άνθρωπο, όπου υπάρχει ανάγκη, και ιδιαίτερα στηρίζει τους ακρίτες της Θράκης, σε αυτή τη δύσκολη για τους πολλούς συγκυρία, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα νέα ζευγάρια και τις οικογένειες τους.

Ευχαριστούμε τον Μακαριώτατο για το στοργικό ενδιαφέρον του, για τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα για τους ακρίτες. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συνεργάτες του, που υλοποιούν αυτό το αξιέπαινο Πρόγραμμα, υπό τον τίτλο “Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη”. Η Εκκλησία αθόρυβα αλλά συστηματικά ακολουθεί τα ίχνη του Καλού Σαμαρείτη. Σ’ αυτό το σημαντικό εγχείρημα η οικογένεια Μασούτη δίδει το παράδειγμα και συνεχίζει την ανα τους αιώνες ωραία παράδοση των Ευεργετών του Έθνους”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ