Κυ, 23/06/24 | 18:02

Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Γεωργιάδης: “Fake news η είδηση ότι έδωσα εντολή να κατέβουν οι εικόνες από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Fake news χαρακτήρισε την είδηση ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που τον παρουσίαζε να μεταβαίνει στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης και να δίνει δήθεν εντολή να κατέβουν οι εικόνες γιατί ήταν αντιαισθητικές.

“Το περιστατικό είναι απολύτως ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όσοι νομίζουν ότι εγώ προσωπικά θεωρώ αντιαισθητικές τις εικόνες δεν έχουν πάρα να μπούνε στο γραφείο μου που είναι γεμάτο από εικόνες”, τονίζει o κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει πως, “τις θεωρώ μεγάλο πράγμα προστασίας για εμένα διότι πρέπει να έχεις δύναμη και να σε προστατεύουν από το κακό που υπάρχει γύρω μας”, σημειώνει.

Συμπληρώνει δε, “άρα εγώ όχι μόνο δεν θα μπορούσα να φύγουν οι εικόνες αλλά αν έμπαινα σε συζήτηση περί εικόνων θα ήταν μόνο για να μπουν περισσότερες και όχι να βγουν αυτές που υπάρχουν”, ξεκαθαρίζει.

Ο Υπουργός Υγείας αποκαλύπτει μάλιστα ότι αυτή η ιστορία ξεκίνησε από μία ομάδα αντιεμβολιαστών μοναχών. “Τους βρήκα, μιλήσαμε και μου ζητήσανε συγγνώμη. Φυσικά απέσυραν και τη συγκεκριμένη δημοσίευση την οποία όπως μου είπαν τους την είχε μεταφέρει μία άλλη γυναίκα”.

Ο κ. Γεωργιάδης καταλήγει ωστόσο πιστεύοντας πως, “αυτή η οργανωμένη προπαγάνδα εναντίον μου ίσως να εκπορεύτηκε από τη Ρωσία η οποία επεμβαίνει στις εκλογές των ευρωπαϊκών κρατών και αυτό είναι πλέον πολύ καλά αποδεδειγμένο και κυρίως επεμβαίνει με τέτοιου τύπου ψεύτικη προπαγάνδα στο διαδίκτυο”.

Με αφορισμό απειλεί ο πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Την ίδια στιγμή με αφορισμό απειλεί τον Υπουργό Υγείας ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος ο οποίος σε ανοιχτή επιστολή του ζητά απαντήσεις για το αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα.

“Θα αναμένω μία διάψευση εκ μέρους σας το συντομότερο δυνατόν. Διότι, εάν η είδηση αληθεύει θα μας εξαναγκάσετε υπερασπιζόμενοι «τα ιερά και τα όσια της φυλής μας», να σας καταραστούμε και να σας αφορίσουμε. Θα παρακαλέσουμε την Υπεραγία Θεοτόκο να σας τιμωρήσει ώστε να διδαχθούν και να ενισχυθούν στην πίστη τους τα πιστά της εκκλησίας τέκνα”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτού χωρίς την αναφορά της πηγής 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ