Δε, 17/02/25 | 23:50

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Γεωργιάδης: Αντιλαμβάνομαι τις ενστάσεις των ιεραρχών – Δεν είναι λόγος να τσακωνόμαστε

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τις ενστάσεις των ιεραρχών και όσα λένε στα πλαίσια της χριστιανικής ηθικής αντιλαμβάνεται ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, τόνισε “καλώς ή κακώς τα κράτη δεν νομοθετούν μόνο για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς ή μόνο για ένα τμή”, διευκρινίζοντας συγχρόνως πως, “νομοθετούν για όλη την κοινωνία. Η οπτική γωνία μίας πολιτείας είναι αναγκαστικά ευρύτερη απ’ ότι είναι μίας θρησκείας”, πρόσθεσε.

Περαιτέρω, υποστήριξε πως η μεγάλη δημόσια φασαρία και ο διχασμός που έχει προκληθεί για το ζήτημα αυτό (σ.σ. γάμο ομόφυλων ζευγαριών) είναι τελείως λάθος και επεσήμανε πως “ο νόμος που έρχεται ρυθμίζει εν πνεύματι ισότητας τα δικαιώματα ορισμένων ανθρώπων και παιδιών και δεν είναι λόγος να τσακωνόμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ