Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 | 1:20

Γεννηματά προς Πρωθυπουργό: Με δική σας ευθύνη βλέπαμε συνωστισμό στις Εκκλησίες και ιερείς χωρίς μάσκες

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Για κυβερνητική ανοχή και έλλειψη πολιτικής βούλησης απέναντι στα μέτρα που καλείται να εφαρμόσει η Εκκλησία κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από την ολομέλεια της Βουλής η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Kατά τη διάρκεια της σημερινής δευτερολογίας της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και μιλώντας για τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες από την πανδημία του κορονοϊού, ανέφερε πως “αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη αποτυπώνει ανάγλυφα τα κενά της πολιτική σας” και πρόσθεσε πως “στις 26 Οκτωβρίου ανήμερα του αγίου Δημητρίου τα κρούσματα στην Θεσσαλονίκη ήταν 84, ενώ δεκαπέντε ημέρες μετά τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν στα 777”.

Προσπαθώντας να επιρρίψει προσωπικές ευθύνες στον Πρωθυπουργό για έλλειψη επαρκών μέτρων προστασίας λόγω του κορονοϊού κατά την ημέρα της εορτής του αγίου Δημητρίου στη συμπρωτεύουσα, η κ. Γεννηματά σημείωσε πως “θα μπορούσατε να είχατε σκεφτεί ότι ο εορτασμός αυτός ήταν ένα κομβικό και κρίσιμο σημείο το οποίο θα έπρεπε να είχατε αντιληφθεί και αντιμετωπίσει νωρίτερα”, αφού όπως ξεκαθάρισε “το πρόβλημα της αύξησης των κρουσμάτων δεν οφείλεται προφανώς μόνο στη διασκέδαση”.

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα και συνεχίζοντας να επικρίνει τις κινήσεις της Κυβέρνησης πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επισήμανε πως “βλέπαμε εικόνες συνωστισμού στην Εκκλησία και ιερείς χωρίς μάσκες”, ενώ ταυτόχρονα διευκρίνισε πως “αντίθετες οδηγίες είχαν πάρει από την Ιερά Σύνοδο”.

Κλείνοντας το θέμα αυτό και απευθυνόμενη προς τον Πρωθυπουργό η κ. Γεννηματά αναρωτήθηκε: “ποιος άραγε ελέγχει τυπικά την εφαρμογή των μέτρων αυτών;”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ