Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 | 17:33

Φθιώτιδος: «Πάνω απ’όλα είμαστε άνθρωποι»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Τον σοβαρά τραυματία μητροπολίτη Δημητριάδος Φώτιο, αρχιερέα της Εκκλησίας των Γ.ΟΧ., επισκέφθηκε χθες ο μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, πράτοντας το αυτονόητο να επισκεφθεί έναν που νοσηλευεται στο νοσοκομείο της επαρχίας του.

Ο κ. Συμεών από την πρώτη στιγμή εκδήλωσε το ενδιαφέρον για τον μητροπολίτη Φώτιο, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ανήμερα της εορτή του Αγίου Λουκά πολιούχου Λαμίας. Ο μητροπολίτης Φθιώτιδος εξερχόμενος από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δήλωσε «Πάνω απ’όλα είμαστε άνθρωποι, ακόμα και αν υπάρχουν μεταξύ μας οποιεσδήποτε διαφορές, είμαστε άνθρωποι. Ένας αδελφός τραυματίστηκε σοβαρά. Η καρδιά μου δεν μπορούσε να μην είναι κοντά σε έναν άνθρωπο που υποφέρει, όχι μόνο στον συγκεκριμένο αδελφό, αλλά σε κάθε ασθενή και κάθε άνθρωπο».

Πρόσθεσε πως “ότι την τελευταία περίοδο δεν επισκέπτομαι το Νοσοκομείο για λόγους ευνόητους. Οφείλουμε όλοι μας να μένουμε λίγο πιο μακρυά για να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους γιατροί, νοσηλευτές και οι λοιποί σε δύσκολες συνθήκες. Δεν είναι καιρός για επισκέψεις σωματικές, αλλά για επισκέψεις προσευχητικές”.

Τέλος έστειλε μήνυμα αγάπης προς τους παλαιοημερολογίτες κληρικούς της Φιθώτιδος λέγοντας ότι «Έχω πάρα πολύ καλή διάθεση και η καλή μου διάθεση να είναι ένας λόγος, για να ερχόμαστε πιο κοντά και όχι για να πηγαίνουμε πιο μακρυά. Να μην θεωρηθεί η καλή μου διάθεση ποτέ ως αδυναμία, αλλά ως ελκτική δύναμη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ