Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 14:55

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ

Φθιώτιδος: “Ο πατέρας Αντώνιος είχε αρνηθεί τη βοήθεια του Αρχιεπισκόπου Αθηνών”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στην αποκάλυψη ότι ο π. Αντώνιος είχε αρνηθεί στο παρελθόν τη βοήθεια που του πρόσφερε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος προχώρησε ο μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον alpha ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου, όταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών επιχείρησε να βοηθήσει τον π. Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου» με κάποιου είδους εποπτεία, εκείνος το αρνήθηκε.

Παράλληλα, ο μητροπολίτης Συμεών υπογράμμισε ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» δεν υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, είναι ιδιωτική δομή και δεν είναι υπό την εποπτεία της.

Υπενθυμίζεται ότι ο π. Αντώνιος που ίδρυσε πριν χρόνια το συγκεκριμένο φορέα βοήθειας για τα παιδιά δεν έχει μέχρι στιγμής δώσει απαντήσεις για την ουσία των καταγγελιών.

«Να σας πω ότι είμαι πολύ θλιμμένος και στενοχωρημένος με όλα αυτά που ακούω γιατί έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας είκοσι πέντε χρονια στο παιδί που είναι σε ανάγκη και κίνδυνο» είπε μιλώντας στον alpha ο π. Αντώνιος, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν γνώριζε για τις καταγγελίες και πως ενημερώθηκε από τα δημοσιεύματα και τις ειδήσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ