Δε, 15/07/24 | 6:13

ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Φοιτητές του Τμήματος Θεολογίας στην Ιερά Σύνοδο με πρωτοβουλία του μητροπολίτη Περιστερίου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μάθημα Κανονικού Δικαίου του Τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ κατόπιν πρωτοβουλίας του Καθηγητή μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγορίου.

Οι Φοιτητές του Τμήματος Θεολογίας βρέθηκαν το μεσημέρι στο Συνοδικό Μέγαρο, όπου αμέσως μετά τις εργασίες της ΔΙΣ ο Καθηγητής τους, Συνοδικός Μητροπολίτης Περιστερίου τους ξενάγησε στους χώρους. Πριν την έναρξη του μαθήματος Χαιρετισμό στους φοιτητές απηύθυναν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος και οι μητροπολίτες Μάνης κ. Χρυσόστομος, Φθιώτιδος κ. Συμεὼν και Λαρίσης κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε αυτήν την πρωτοβουλία η οποία όπως τόνισε μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς, ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι η εποχή μας χρειάζεται επανευαγγελισμό και επικοινωνία και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους.

Ο μητροπολίτης Περιστερίου σημείωσε πως “κάλεσα τους φοιτητές για δύο σημαντικούς λόγους. Πρώτον, για να μην κάνουν μόνο θεωρίες Κανονικού Δικαίου αλλά να δουν και την κανονική πράξη της Εκκλησίας και δεύτερον για την επαφή της Θεολογικής Σχολής με την Ιερά Σύνοδο”.

Φώτο: Χρήστος Μπόνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ