Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 | 0:49

Φλωρίνης: Το μικρό αυτό μικρόβιο ταπείνωσε μέχρι και τις μεγάλες δυνάμεις

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Έκκληση προς τους πιστούς της μητροπολιτικής του περιφέρειας απηύθυνε ο μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος ώστε να κάνουν το εμβόλιο.

«Συνιστούμε σε όλους να το κάνετε εφόσον σας το επιτρέπουν και οι γιατροί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο κήρυγμά του ο κ. Θεόκλητος αμέσως μετά από τον πανηγυρικό εσπερινό που τέλεσε για την εορτή του αγίου Μηνά στον ομώνυμο ναό του Δήμου Εορδαίας και πρόσθεσε πως «Για αυτό θα πρέπει όλοι μας να προσέχουμε όσο μπορούμε για να μην μεταδίδεται αυτός ο ιός. Έτσι, να φοράτε τη μάσκα για να προστατεύεστε και εσείς αλλά και οι γύρω σας», τόνισε.

Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο μητροπολίτης Φλωρίνης, ο κορονοϊός αυτός είναι ένα μικρό μικρόβιο που «ταπείνωσε μέχρι και τις μεγάλες δυνάμεις όπως η Αμερική, η Ρωσία και η Γερμανία καθώς και όλους εκείνους που δεν μπορούσε κανείς μέχρι σήμερα να τους υποτάξει με τα κανόνια και τα αεροπλάνα και κατάφερε όμως να τους ταπεινώσει ένα αθέατο μικρόβιο», σημείωσε.

Αναφερόμενος στη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στη Βόρειο Ελλάδα, ο κ. Θεόκλητος επεσήμανε πως «όπως μου είπε και ένας καθηγητής που ρώτησα αυτό μάλλον οφείλεται στην έκθεση που έγινε στη Θεσσαλονίκη και μεταδόθηκε πολύ και τώρα δεν φεύγει εύκολα», ενώ στη συνέχεια έκλεισε ευχόμενος σε όσους βιώνουν και προσωπικά αυτή τη θανατηφόρο ασθένεια, «γρήγορη ανάρρωση και να προσπαθήσουν να την αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία και θάρρος».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ