Τε, 12/06/24 | 17:29

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

ΦΑΝΑΡΙ: Το Οικουμενικό Πατριαρχείο καταγγέλει την στοχοποίησή του από ορισμένους πολιτικούς κύκλους

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την στοχοποίησή του από ορισμένους πολιτικούς κύκλους καταγγέλει με ανακοινωσή του το Οικουμενικό Πατριαρχείο με αφορμή την αυριανή θεία λειτουργία που θα τελέσει ο Οικουμενικός Πατριάχης Βαρθολομαίος στη Μονή Σουμελά καταδικάζοντας παράλληλα τις αντιδράσεις αυτές.

Στην ανακοινωσή του μεταξύ άλλων τονίζει πως, “λυπούμαστε βαθύτατα για την στοχοποίηση των θρησκευτικών μας δραστηριοτήτων από ορισμένους πολιτικούς τις τελευταίες ημέρες. Η επίσκεψή μας στην Τραπεζούντα, όπου θα πηγαίναμε για να γιορτάσουμε τις διακοπές μας μόνο για λίγες ώρες, έχει γίνει στόχος πολιτικών συζητήσεων, επισημαίνει”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου τη γιορτή της Παναγίας που γιορτάζεται από χριστιανούς σε όλο τον κόσμο την γιορτάζουμε σε πολλές εκκλησίες της χώρας μας.

Με την άδεια της κυβέρνησής μας, όπως και τα τελευταία 10 χρόνια το Πατριαρχείο μας θα τελέσει εορτή στη Μονή Σουμελά η οποία είναι αφιερωμένη στην Παναγία.

Λυπούμαστε βαθύτατα για την στοχοποίηση των θρησκευτικών μας δραστηριοτήτων από ορισμένους πολιτικούς τις τελευταίες ημέρες. Η επίσκεψή μας στην Τραπεζούντα, όπου θα πηγαίναμε για να γιορτάσουμε τις διακοπές μας μόνο για λίγες ώρες, έχει γίνει στόχος πολιτικών συζητήσεων.

Ως έθνος που έχει ζήσει σε αυτή τη γη για αιώνες, καταδικάζουμε αυτούς τους άδικους λόγους εναντίον μας. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο κράτος μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ