Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 20:20

Fake news τα περί δραματικής πτώσης προσκυνητών από την Ρωσία στην Ελλάδα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Ανδρέας Λουδάρος Στην κατηγορία των fake news φαίνεται πως εντάσσονται τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία στην Ελλάδα σχετικά με «δραματική μείωση» των προσκυνητών από την Ρωσία, προκαλώντας μάλιστα απορία για τους σκοπούς τους οποίους επιθυμούν να υπηρετήσουν.

Το orthodoxia.info επικοινώνησε με τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό στην χώρα, τον Mouzenidis Travel ο οποίος εξειδικεύεται τόσο στα ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας όσο και στον λεγόμενο προκυνηματικό τουρισμό, στους ταξιδιώτες δηλαδή που επισκέπτονται την Ελλάδα με κύριο σκοπό την επίσκεψη σε μονές και άλλα προσκυνηματικά κέντρα.

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξέϊ Πετρίτσκο, διευθυντή του προσκυνηματικού κέντρου της Mouzenidis Travel, «μετά τα γεγονότα υπήρξαν μόλις δυο ακυρώσεις και έκτοτε δεν υπήρξε καμία άλλη».

Μάλιστα ο κ. Πετρίτσκο σημείωσε πως το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αύξηση της τάξης του 25% στις επισκέψεις που διαχειρίζεται το γραφείο του όχι μόνο στον τομέα των προσκυνητών αλλά και στον γενικό τουρισμό.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ