Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 16:14

Η εξέλιξη της υγείας του μητροπολίτη Λεμεσού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του μητροπολίτη Λεμεσού σύμφωνα με ανακοίνωση της μητρόπολης. Ο μητροπολίτης Αθανάσιος θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, καθώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης.

Ο μητροπολίτης Λεμεσού διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 την Τρίτη, 23 Μαρτίου, ενώ μία μέρα μετά χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε την ανακοίνωση της μητρόπολης Λεμεσού

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει, με βάση την τελευταία ιατρική ενημέρωση που έλαβε από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών που παρακολουθούν τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού, ότι η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και δέχεται την ενδεδειγμένη θεραπεία. Ο Πανιερώτατος χρήζει ιατρικής παρακολούθησης και για αυτό θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εκφράζει τις ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την υποδειγματική και υπεύθυνη στάση με την οποία αντιμετωπίζουν τον Πανιερώτατο όπως και όλους τους ασθενείς και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Ακόμη ευχαριστεί το πλήθος των ανθρώπων που με τις προσευχές του συμπαρίσταται στον Μητροπολίτη Λεμεσού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ