Παλαιοημερολογίτες «ρασοφόροι» μέλη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών και παράνομων μεταναστών

Στη σύλληψη ενός 46χρονου παλαιοημερολογίτη «κληρικού» προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών καθώς φέρεται ως βασικό μέλος μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης.

Ο «κληρικός», ο οποίος στους κύκλους του έφερε τον τίτλο του «Αρχιεπισκόπου», είχε αποκτήσει δημοσιότητα στο παρελθόν ως μοντέλο, ενώ ήταν γνωστός και μέσω του καναλιού του στο YouTube με συνταγές μαγειρικής.

Εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά του για να κρύβει ναρκωτικά

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, ο 46χρονος παλαιοημερολογίτης, ο οποίος φέρεται να έχει ιστορικό σωματικής βίας, είχε άμεση συνεργασία με την φερόμενη ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης και συμμετείχε ενεργά στη διακίνηση των ουσιών.

Το σοκαριστικό στοιχείο είναι ότι, εκμεταλλευόμενος την ιερατική του ιδιότητα, φέρεται να χρησιμοποιούσε την εκκλησία του, καθώς ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης αποθηκεύονταν περιστασιακά εντός «Ιερού Ναού» στην Αττική.

Μάλιστα, η δράση της ομάδας επεκτεινόταν και στην παράνομη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας, υπό τις εντολές των αρχηγικών μελών.

Οκτώ συλλήψεις και κατάσχεση τόνων ναρκωτικών

Η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη συνολικά οκτώ ατόμων. Κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ουσιών: 2.238 γραμμάρια κοκαΐνης και 9.092,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος παλαιοημερολογίτης «κληρικός», ο οποίος φέρεται να παρέδωσε ναρκωτικά σε τρίτο άτομο στη Ρόδο, με σκοπό τη μεταφορά τους στην Αθήνα. Η έρευνα των αρχών διήρκεσε περίπου δύο μήνες.

Google News

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις

Από το αρχείο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης

ORTHODOX TV