Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 | 5:20

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ

Εθιμοτυπική συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και τον Εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο  

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Ιωάννης Μπρατάκος.

Είναι η πρώτη συνάντηση από την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μπρατάκου ως Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό με τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από τον νόμο για τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού.

Λίγο μετά τον κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε εθιμοτυπικά ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Συλλυπητήρια επιστολή Μακαριωτάτου προς τον Βασιλιά της Αγγλίας

Τα εκ βάθους καρδίας συλλυπητήριά του για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ εκφράζει με επιστολή του προς τον Βασιλιά της Αγγλίας Κάρολο και την σύζυγό του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Την επιστολή του Μακαριωτάτου απέστειλε στον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα κ. Μάθιου Τζέιμς Λοτζ, ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του κ. Ιωάννης Τσούρας με την παράκληση να την διαβιβάσει στον Βασιλέα.

Όπως σημειώνει ο Μακαριώτατος, η σοφία και η πείρα της Βασιλίσσης θα παραμείνουν ανυπέρβλητες για πολύ καιρό ακόμη. «Διαφυλάσσοντας ακόμη στη μνήμη μας τις αλησμόνητες στιγμές της πρόσφατης τιμητικής σας επίσκεψης στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών προσευχόμαστε όπως ο Πανάγαθος Θεός σας προσφέρει την εξ ύψους παρηγορία και ενδυναμώνει τη Μεγαλειότητά σας και την Βασιλική Οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας.», καταλήγει ο Μακαριώτατος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ