Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 | 13:17

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΙΦΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΤΕΝΙΖΛΙ

Ερντογάν για Αγία Σοφία: Συμβολίζει την επαναπροσέγγιση με τον πολιτισμό μας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σε νέες δηλώσεις για την Αγία Σοφία προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος ενώ η χώρα του έχει μπει κι επίσημα σε προεκλογική περίοδο και οι σχέσεις με την Ελλάδα βρίσκονται κάπου ανάμεσα στη διπλωματία που είχε δημιουργηθεί επί των ημερών με τους σεισμούς και στην προκλητικότητα.

«Ακόμη και η αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας στην αρχική της μορφή σύμφωνα με την κληρονομιά του Μωάμεθ του Πορθητή, είναι αρκετή για να συμβολίσει τη διαδικασία επαναπροσέγγισης της χώρας μας με τις αξίες του πολιτισμού», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρθηκε στην Αγία Σοφία σε εκδήλωση για το Δείπνο Ιφτάρ και το τέλος της νηστείας στην πόλη Ντενίζλι.

«Τις ευχάριστες αυτές εξελίξεις θέλουμε να τις μετατρέψουμε στον θεμέλιο λίθο μίας νέας ανάπτυξης που θα οδηγήσει τη χώρα και το έθνος μας στην κορυφή» σημείωσε.

Πρόσθεσε δε «Αναμφίβολα θα επιτύχουμε την άνοδο της χώρας μας με τη δύναμη που παίρνουμε από το Ιερό Κοράνιο. Στο διάβα της Ιστορίας το έχουμε επιτύχει αυτό σε διάφορες γεωγραφίες κι εδώ και χίλια χρόνια στην Ανατολία και Θεού θέλοντος θα το ξαναεπιτύχουμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ