Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 | 22:18

ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΟ ΕΚΤΟ ΕΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απονομή μεταπτυχιακών διπλωμάτων του ΔΠΜΣ “Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουλίου στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. η τελετή αποφοίτησης και απονομής βεβαιώσεων μεταπτυχιακών διπλωμάτων των αποφοιτησάντων του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός».

Στην τελετή απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Α.Π.Θ. κ. Δημήτριος Κωβαίος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ. και Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ. καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Χρήστου και ο Διευθυντής του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών και διδάσκων του Δ.Π.Μ.Σ. καθηγητής κ. Συμεών Πασχαλίδης.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην επιτυχία του Προγράμματος το οποίο λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, τις άριστες επιδόσεις των σπουδαστών, την άρτια συνεργασία τους με το διδακτικό προσωπικό και τις υψηλές γνώσεις που αποκτούν, γεγονός που αποτελεί τον κυριότερο στόχο του Προγράμματος. Επιπλέον, απόφοιτοι του ΔΠΜΣ διατύπωσαν τις εντυπώσεις τους για τις ευρείες γνώσεις και τα οφέλη που αποκόμισαν από τις σπουδές τους. 

Κατά την έναρξη της τελετής προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα από διάφορες δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος, όπως επιστημονικές ημερίδες και εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα ενώ ο κ. Αντιπρύτανης, ο Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ. και οι παρόντες καθηγητές απένειμαν τις βεβαιώσεις μεταπτυχιακών διπλωμάτων και συνεχάρησαν τους σπουδαστές στην κατάμεστη αίθουσα από συγγενείς και φίλους των αποφοιτησάντων. Η τελετή πλαισιώθηκε ευχάριστα και με μουσικό κομμάτι το οποίο επιμελήθηκε και υλοποίησε ο κ. Κωνσταντίνος Σκύφτας, μέλος Ε.ΤΕ.Π. του Τμήματος.

Το Δ.Π.Μ.Σ. «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός» διοργανώνεται από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ. ως επισπεύδον τμήμα και το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α. και διανύει ήδη το έκτο έτος λειτουργίας του.

Οι νέες αιτήσεις συμμετοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα 1 Σεπτεμβρίου-10 Οκτωβρίου 2022.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ