Τε, 12/06/24 | 21:13

Η επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα στον Μητροπολίτη Πατρών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα κα Αντριάνα Τσιάμπα η οποία εκτελεί χρέη Πρέσβεως, συνοδευομένη από την επίτιμο Πρόξενο της Ρουμανίας στην Πάτρα κα. Μαριάννα Κρατσιούν και την κα. Μιοάρα Πιτούτς, Σύμβουλο της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, επισκέφθηκαν σήμερα τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο στα Γραφεία της μητροπόλεως προκειμένου να λάβουν την ευχή και την ευλογία του και να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τις παραπάνω κυρίες με πολλή αγάπη, εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψή τους και συζήτησαν διάφορα θέματα τα οποία αφορούν στη σχέση μεταξύ των χωρών Ελλάδος και Ρουμανίας, οι οποίες τιμούν ιδιαιτέρως τον Άγιο Απόστολο Ανδρέα στην προσκυνηματική θεωρία πλήθους Ρουμάνων Κληρικών και Λαικών στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών και θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας και στις κυρίες που την συνόδευαν υγιεία παρά Κυρίου και πρόοδο πνευματική και τους προσέφερε ιερά εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου και εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως για το βίο και το μαρτύριο του Αποστόλου Ανδρέου και την ιστορία των Ιερών Ναών του στην Πάτρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ