Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 | 23:50

Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επίσκεψη του μητροπολίτη Λαρίσης σε μονάδα της βασιλειάδος στο Σύδνεϋ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Επίσκεψη στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Βασιλειάδα» στο προάστιο Randwick του Σύδνεϋ πραγματοποίησε σήμερα ο μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην πρόσφατη Α’ Παναυστραλιανή Ιερατική Σύναξή. 

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο πρωτοσύγκελλος της μητροπόλεως Λαρίσης Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Μουρτζανός, ενώ παρόντες κατά την επίσκεψη ήταν ο πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, ο αρχιδιάκονος κ. Αθηναγόρας Καρακωνσταντάκης και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Σύδνεϋ, κ. Ιωάννης Μαλλικούρτης. 

Εκ μέρους της διοίκησης του οργανισμού, τους υψηλούς επισκέπτες υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ. Ιορδάνης Ιορδανίδης μαζί με μέλη του προσωπικού και ακολούθησε περιήγηση στις εγκαταστάσεις της μονάδας, με αφετηρία το ιερό παρεκκλήσιο που τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. 

Στη συνέχεια, ο μητροπολίτης Λαρίσης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το προσωπικό της «Βασιλειάδας», να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που παρέχονται από τη μονάδα αλλά και να συνομιλήσει με τους ίδιους τους ηλικιωμένους ενοίκους της. Ιδιαίτερη συνάντηση και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε με τον π. Μιλτιάδη Χρυσαυγή, έναν κληρικό με πολυετή και πολυδιάστατη διακονία και προσφορά στην τοπική εκκλησία της Αυστραλίας. 

Στο τέλος της επισκέψεως, ο κ. Ιερώνυμος εξέφρασε την ευαρέσκειά του και εξήρε το έργο που επιτελείται στη Μονάδα της «Βασιλειάδος», ενώ συνεχάρη το προσωπικό και ευχήθηκε ο Θεός να ευλογεί και να ενισχύει όλους προς εκπλήρωση της θεάρεστης αποστολής τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ