Σάββατο 13 Απριλίου 2024 | 4:15

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

Επίσκεψη του Ισραηλινού Πρέσβη στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ πραγματοποίησε ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Αυστραλία κ. Amir Maimon προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο.

Τον Πρέσβη υποδέχθηκε στην είσοδο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, μαζί με κληρικούς των Κεντρικών Γραφείων.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, η οποία διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με επίκεντρο την επίσκεψη του Οικουμενικού  Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου το επόμενο έτος στην Αυστραλία, καθώς και την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου με όμιλο προσκυνητών στα Ιεροσόλυμα τον προσεχή Οκτώβριο.

Στο τέλος της συναντήσεως, ο κ. Maimon δήλωσε μεταξύ άλλων ότι, «ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος είναι ένα σημαίνον πρόσωπο για την Ελληνική Ομογένεια και παράλληλα χαίρει σεβασμού και εκτιμήσεως από όλη την Αυστραλία». Ο Σεβασμιώτατος τον ευχαρίστησε και τόνισε την αγαθή διάθεσή του για συνεργασία των λαών και κυρίως των δύο μειονοτήτων στην Αυστραλία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ