Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 | 17:11

ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΕΥΘΥΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Σύδνεϋ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Σύδνεϋ επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος ανταποδίδοντας την προ μηνός επίσκεψη του νέου Γενικού Προξένου κ. Ιωάννη Μαλλικούρτη στα κεντρικά γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Μαλλικούρτη καλή δύναμη στα ευθυνοφόρα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών της Ελληνικής Πολιτείας και της Ελληνικής Ομογένειας της Νέας Νοτίου Ουαλίας. Εξάλλου, εκτίμησε ότι ο Γενικός Πρόξενος στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στο Σύδνεϋ έχει επιδείξει έντονη δραστηριότητα και έχει καταφέρει να θεωρείται μέλος της Ομογένειας, γεγονός που θα του επιτρέψει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

Ο κ. Μαλλικούρτης υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο με εξίσου θερμούς λόγους σημειώνοντας τη δυναμική παρουσία του στο πηδάλιο της τοπικής Εκκλησίας. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και επαναβεβαιώθηκε η κοινή βούληση των μερών για στενή συνεργασία μεταξύ της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Σύδνεϋ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ