Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 | 1:46

Επιμορφωτικό σεμινάριο στην μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

H Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος καὶ Φαναριοφερσάλων σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών διεξάγει Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις προβλημάτων ψυχικής υγείας».

Η πρώτη συνάντηση του Σεμιναρίου έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο την Δεύτερα 2 Νοεμβρίου 2020, όπου τελέστηκε η ακολουθία του αγιασμού από τον μητροπολίτη κ. Τιμόθεο στον οποίο παρέστη και ο αναπληρωτής διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκαν τρεις εισηγήσεις, από τον μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος, ο οποίος κήρυξε την έναρξη του σεμιναρίου και ανέπτυξε το περιεχόμενο και τους στόχους του καταρτισθέντος προγράμματος, από τον αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Αλεξανδράκη και από τον κ. Λάζαρο Σιάντση, Κλινικό Ψυχολόγο και κάτοχο Μεταπτυχιακού Διπλώματος Παιδαγωγικής, με θέμα: «Ιστορία των κοινωνικών και θρησκευτικών αντιλήψεων απέναντι στην ψυχική νόσο. Η προκατάληψη και το στίγμα σήμερα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ