Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 | 12:59

ΑΝΗΓΕΙΡΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Επιμνημόσυνη δέηση για τον μακαριστό προκάτοχό του κυρό Νικηφόρο Αρχαγγελίδη τέλεσε ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου Δαμασκηνός

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού προκατόχου του μητροπολίτη κυρού Νικηφόρου Αρχαγγελίδη τέλεσε σήμερα το πρωί ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός.

Κατά την επιμνημόσυνη δέηση, ο Σεβασμιώτατος εξήρε το εκκλησιαστικό ήθος και την ευεργετική προσφορά του μακαριστού ιεράρχη, ο οποίος όπως σημείωσε “με πολλούς κόπους και μόχθους και περισσή φροντίδα ανήγειρε τον ιερό καθεδρικό ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας στο Διδυμότειχο, ο οποίος δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα μαρτυρεί διαχρονικά στους εγγύς και τους μακράν ότι «εδώ υπάρχει Χριστός και Ελλάδα»”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ