Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 | 21:51

ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

Ενίσχυση επιχειρηματικότητας επιχειρήσεων από την  «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέραν των ανθρωπιστικών της δράσεων για όγδοη συνεχή χρονιά η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ενισχύει με τη μορφή δωρεάς μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς με χρηματοδότηση του Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.

Η φετινή δράση θα ενισχύσει πανελλαδικά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα με δωρεά εξοπλισμού ή και υπηρεσιών και επιπλέον επιχειρηματική καθοδήγηση και περιλαμβάνει τους τομείς της αγροδιατροφής και των πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Από το 2014 μέχρι σήμερα 149 επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί έχουν λάβει παραγωγικό εξοπλισμό συνολικής αξίας περίπου 1,9 εκατομμυρίων ευρώ, εκσυγχρονίζοντας την παραγωγική τους διαδικασία, δημιουργώντας ή διατηρώντας θέσεις εργασίας. 

Παράλληλα, τα μέλη 19 αγροτικών συνεταιρισμών εκπαιδεύτηκαν στην ασφαλή διαχείριση τροφίμων ενώ οι ιδιοκτήτες 43 μικρών επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα και των πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων ενισχύθηκαν και με επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring) από έμπειρα μέλη – μέντορες του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) με τους οποίους η ΑΠΟΣΤΟΛΗ συνεργάζεται τα πέντε τελευταία χρόνια.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ